duminică, 21 august 2011

Toma Coconea


Dupa o cursa nebuna nebuna  Toma reuseste dinou performanta locului 2 desi cel vizat era locul 1 . Noi ii transmitem sanatate si la mai mult . Bafta Tomy


"Au fost două săptămâni în care am învăţat din nou multe lucruri, de la stăpânirea de sine, la voinţă şi multă putere de luptă … Acum, că am ajuns la final, mă încearcă sentimente de nedescris. Bucuria mea nu se poate exprima în cuvinte. Sunt mândru că am participat la toate cele cinci ediţii ale Red Bull X-Alps şi sper să mai am ocazia să vin şi la următoarele”, a spus Toma Coconea.

De la Salzburg la Monaco, peste munţi

30 de sportivi din 22 de ţări au participat la ediţia de anul acesta a Red Bull X-Alps. Startul s-a dat la Salzburg, la 17 iulie, iar punctul final a fost fixat la Monaco.

Între cele două puncte sunt 864 de kilometri în linie dreaptă, dar concurenţii au parcurs (numai pe jos sau cu parapanta, aceasta fiind regula) peste 1.700 de kilometri. În traseul lor, concurenţii sunt obligaţi să atingă opt vârfuri de peste 2.000 de metru, culminând cu celebrul Mont Blanc (4.792 metri).

Niciun comentariu: